Facebook   |   Mapa strony   |   Poczta   |   Kontakt

Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki
w Częstochowie
ul. Ogrodowa 47, 42-200 Częstochowa

tel. 34 324-15-17, 34 324-38-83
fax. 34 361-18-57
e-mail: wshit@wshit.edu.pl
e-mail dziekanat: dziekanat@wshit.edu.pl

Żywienie w gastronomii

Kierownik studiów: dr inż. Beata Mikuta
Cel studiów: Absolwent posiada umiejętności związane z planowaniem żywienia dla różnych grup,
z uwzględnieniem współczesnych wymagań związanych z zapewnieniem jakości i bezpieczeństwa żywności.
Adresat: Studia przeznaczone są dla osób z wyższym wykształceniem (posiadających tytuł: magistra, inżyniera lub licencjata)
Warunki kwalifikacji na studia: ukończone studia wyższe ( licencjackie, inżynierskie  lub  magisterskie), oraz złożenie wymaganych dokumentów w wyznaczonym terminie.
Tryb zajęć: system zjazdów (ok. 2 zjazdy w miesiącu, sobota-niedziela).
Czas trwania: 2 semestry

Wymagane dokumenty:
- odpis dyplomu ukończenia studiów wyższych;
- formularz zgłoszeniowy;
- kserokopia dowodu osobistego;
- opłata rekrutacyjna 50 zł.

Miejsce składania dokumentów:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
ul. Ogrodowa 47, 42-200 Częstochowa, pocztą lub osobiście

Opłata: 1900 zł/semestr
Opłata dokonywana jest w trybie semestralnym do połowy października i do połowy marca za każdy semestr.
Opłatę rekrutacyjną należy wnieść przelewem na konto:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
ul. Ogrodowa 47, 42-200 Częstochowa
PKO BP S.A. I Oddział w Częstochowie ( nr konta: 38 1020 1664 0000 3802 0020 4438)

Ramowy program studiów

Informacji na temat studiów podyplomowych udziela:
mgr inż. Małgorzata Szymocha
od poniedziałku do czwartku od godz. 9:00 do 14:00
tel. (034) 324 15 17

e-mail: wshit@wshit.edu.pl

 

Strona główna   |   Aktualności   |   Studia I stopnia   |   Studia II stopnia   |   Studia Podyplomowe   |   Kursy   |   Rekrutacja   |   Akademickie Biuro Karier   |   Kontakt